Op zoek naar een specialist in webdevelopment?

Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van designs, het maken van complete websites en het ontwikkelen van webapplicaties.

Over Yorell

Yorell is een full-service webdevelopment bureau, opgestart in 2006 door Leroy Bek. Wij hebben al vele jaren ervaring in het ontwikkelen van complete websites en zijn inmiddels uitgegroeid tot breed inzetbare partner.

In de loop der jaren is onze dienst enorm uitgebreid en zijn wij gespecialiseerd in het omzetten van een bestaand design naar een perfect functionerende website en het ontwikkelen van webapplicaties. Met kennis en specialisme op het gebied van HTML, CSS, Javascript/jQuery, PHP & Laravel kunnen wij bijna alles voor u realiseren.

Het Team

Yorell bestaat uit een team van jonge professionals die staan voor een strak en mooi design en die uitsluitend uitstekende kwalitateit leveren.

Leroy Bek Leroy Bek

Een webdeveloper met affiniteit voor zowel de front-end als de back-end van een website of webapplicatie.

Door zijn studie informatiekunde, waar user experience en projectmanagement centraal staan, zorgt hij ervoor dat projecten gebruiksvriendelijk en voor de afgesproken deadline worden afgerond.

Justin van Oel Justin van Oel (partner)

Een ontwerper & front-end developer in hart en nieren. Elke dag met plezier naar het werk gaan is voor hem niets nieuws.

Hij gaat alleen voor het beste en pusht zichzelf ook om alles eruit te halen. Je zou hem perfectionistisch kunnen noemen maar zelf noemt hij het liever ”hart voor het vak”.

Philo Hermans Philo Hermans (partner)

Philo is een zeer getalenteerde webdeveloper met meer dan 12 jaar ervaring in het ontwikkelen van hoogwaardige websites en webapplicaties.

Hij zorgt dat elke klus geklaard wordt als er maatwerk projecten en/of API’s bij komen kijken.

Ben je op zoek naar een technische of grafische partner? Dan ben je bij ons aan het juiste adres

Wij bieden een breed scala aan diensten, omdat onze brede expertise het mogelijk maakt om dit goed te doen. Om je een beter beeld te geven van wat wij voor jou kunnen betekenen, vind je hieronder een selectie van onze hoofdactiviteiten.

PSD to HTML icoon

PSD naar HTML

Heb je zelf al een mooi ontwerp liggen, maar kan je deze niet goed omzetten naar een werkende website in HTML/CSS en Javascript?.

Wij zetten uw design om en zorgen ervoor dat deze direct te gebruiken is.

Ontwerpen icoon

Ontwerpen

Strakke, mooie en eigentijdse ontwerpen is waar wij voor staan. Wil jij een website die er niet alleen goed uitziet, maar ook klaar is voor de toekomst?

Wij zorgen ervoor dat jouw wensen worden omgezet tot een goed ontwerp.

Ontwikkelen icoon

Ontwikkelen

Heb je een website, webapplicatie of API nodig? Wij helpen je met het ontwikkelen ervan.

Omdat wij gespecialiseerd zijn in alle aspecten van webontwikkeling, vind je bij ons alle hulp die je nodig hebt.

Zoekmachine optimalisatie icoon

Zoekmachine optimalisatie

Wie wil er niet goed gevonden worden in alle zoekmachines?Met goede zoekmachine optimalisatie kunnen potentiële klanten u beter vinden.

Wij maken voor jou een op maat gemaakte strategie en zorgen ervoor dat je beter wordt gevonden.

Hosting icoon

Hosting

Het beheren van uw website hoeft u niet over te laten aan een externe partij, bij ons kan je gemakkelijk en voor een goede prijs hosting en onderhoud afnemen.

Staat wat jij nodig hebt er niet tussen? Geen probleem! Schroom vooral niet om contact met ons op te nemen.

Wat hebben wij al gedaan?

JobSwift
Ontwerp & Ontwikkeling

JobSwift

JobSwift is een platform waar freelancers en opdrachtgevers elkaar kunnen ontmoeten. Dit is een project waar wij samen met onze partners een jaar aan hebben gewerkt. Zowel het design als de werking van de website zijn geoptimaliseerd voor snelheid en gebruiksgemak.

Voorbeeld van JobSwift Bekijk jobswift.nl
PAW Services
Ontwerp, Ontwikkeling, Zoekmachine optimalisatie & Hosting

PAW Services

PAW Services kwam bij ons met de vraag of wij het oude logo en de oude website met veel donkere en ééntonige kleuren konden veranderen naar iets dat professionaliteit uitstraalt. PAW Services was op zoek naar een fris ontwerp met kleuren die passen bij de AGF (Aardappelen, Groente en Fruit) sector, waarin zij voornamelijk actief zijn met hun diensten.

Wij hebben een logo ontworpen die voldoet aan de wensen van PAW Services en een uitstraling heeft die past bij de diensten van PAW Services. De website is clean en simpel van design maar versterkt daarmee de diensten en de visie van PAW Services.

Voorbeeld van PAW Services Bekijk paw-services.nl
Autorijschool Alen
Ontwerp, Ontwikkeling en Zoekmachine optimalisatie

Autorijschool Alen

Autorijschool Alen heeft ons opdracht gegeven om een site te ontwikkelen die goed aanspreekt bij jongeren. Zij waren daarbij op zoek naar een ontwerp met een mooie foto die bepalend is voor de gehele look & feel van de website.

Wij hebben daarbij gekozen voor een donker uiterlijk met een duidelijke accentkleur. Dit zorgt ervoor dat de website een jong en dynamisch gevoel geeft, maar tegelijkertijd de mogelijkheid geeft om belangrijke informatie duidelijk weer te geven.

Voorbeeld van Autorijschool Alen Bekijk autorijschool-alen.nl
Administratiekantoor Mesteda
Ontwerp, Ontwikkeling, Zoekmachine optimalisatie & Hosting

Administratiekantoor Mesteda

De website van administratiekantoor Mesteda uit Rotterdam was na bijna 10 jaar trouwe dienst flink toe aan vervanging. Administratiekantoor Mesteda staat voor een uitstekende zakelijke dienstverlening met een persoonlijke 'touch'. Het motto van Mesteda is dan ook: 'Uw administratie, onze zorg!'.

Wij hebben voor administratiekantoor Mesteda een website gemaakt met een zakelijk karakter.

Voorbeeld van Administratiekantoor Mesteda Bekijk mesteda.nl

Contact

  • Telefoon
  • 06 15 34 90 76
  • Eykmanlaan 399, 3571 JP Utrecht
  • Utrecht

Of neem direct contact met ons op via het contactformulier